zondag 18 maart 2012

Dagje Mestreech

Een paar weken terug zag ik een leuke aanbieding voorbij komen in de Spoordeelwinkel van de NS, te weten 3 tweepersoonsdagkaarten voor de 2de klasse, te besteden in de maanden maart, april, juni, juli en september. We besloten dit aan te schaffen en te besteden aan een aantal lange treinreizen door Nederland. De eerste datum die we prikten was zaterdag 17 maart met als doel het Limburgse Maastricht. Afgelopen donderdag en vrijdag was het er 20°C en ook voor gisteren zag het er aanvankelijk redelijk goed uit. Maar een strook lage bewolking zette juist koers op Limburg, waardoor we de zon er niet gezien hebben, er soms een paar druppels regen vielen en het er 10 graden kouder was!
Vette pech dus, daar ging ons idee om een terras te bezoeken.
Gelukkig hadden ze o.a. op de Markt terrasverwarming, maar erg aangenaam werd het gewoon niet. De stadswandeling door het oude centrum was aardig, maar niet erg uitgebreid (ca. 3 km). Hieronder een aantal (grijze) foto's:










Aansluitend hebben we in een eetcafé een heerlijke saté genuttigd en zijn we niet laat weer terug naar Utrecht gegaan. De reis met de NS verliep ondanks werkzaamheden tussen Eindhoven en Weert voorspoedig en de 4½ uur gingen dan ook vrij snel voorbij.

De volgende reis gaat waarschijnlijk naar Groningen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Als ik die foto's zo allemaal zie krijg ik toch wel wat last van Heimwee. Het eten in 't Orgelke was dus lekker. Dat was dan ook een gouden tip van Ewoud (ex Mestreech bewoner)