woensdag 5 juni 2013

Citytrip New York City: dag 7

De dag begon koud, miezerig en winderig, dus besloten we uit te slapen tot een uur of 9.
Na het laatste ontbijt en het uitchecken, zijn we naar het gebied rondom Madison Square Garden gegaan. Mijn voeten deden nog altijd pijn en het weer was niet uitnodigend voor verdere uitstapjes.
Helaas was er weinig te doen in deze omgeving, we konden niet binnen in Madison Square Garden kijken, dus gingen we maar naar Pennsylvania Station, alwaar onze trein naar Newark Airport zou gaan vertrekken. Deze trein namen we maar bij tijds, op het vliegveld was vast ook genoeg te zien.
Eénmaal op het vliegveld bleek er vrij weinig te doen en na het souvenir shoppen en het nuttigen van een maaltijd zijn we bij de gate gaan zitten (lekker rustig vliegveld!). Vanaf de gate zagen we in de verte Manhattan liggen:
De vlucht vertrok vervolgens later dan gepland, omdat we anders te vroeg op Schiphol zouden landen en dat mag niet. Als toetje van onze vakantie vloog onze Boeing (geen personal entertainment...grrr) over New York, zodat we in de vroege avond nog een prachtig zicht hadden op Manhattan en omgeving.

We hebben enorm genoten van deze week New York en kunnen de stad een ieder aanbevelen!

Geen opmerkingen: