zaterdag 12 februari 2011

Zin in een avondje gemakkelijk vermaak?

Dan kan ik je deze film aanraden, goed voor de lachreflexen:


Onderstaande is schaamteloos gekopieerd van Wikipedia, er zitten volgens miij ook enkele foutjes in:
"Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details van de plot en/of de afloop van het verhaal.
De film speelt zich af in een post-apocalyptisch Amerika. De kijker krijgt te horen dat twee maanden eerder een massale uitbraak van zombies heeft plaatsgevonden als gevolg van een gemuteerde variant van de gekkekoeienziekte.

Een student genaamd "Columbus" is op weg naar zijn huis in Ohio om te zien of zijn ouders nog leven. Hij verliest zijn auto bij een ongeluk, waarna hij "Tallahassee" tegen het lijf loopt. Deze is op zoek naar Twinkies. Ze reizen samen verder en stoppen bij een supermarkt. Daar ontmoeten ze de zussen "Wichita" en "Little Rock". Deze beroven de mannen van hun wapens en voertuig. De mannen gaan te voet verder, tot ze een hummer vol wapens vinden. Ze ontmoeten de meisjes weer, die zijn gestrand toen hun gestolen voertuig pech kreeg. Op aandringen van Columbus reizen ze als groep verder.

Wichita vertelt Columbus dat zijn thuisstad is platgebrand en overgenomen door zombies, dus dat de kans zijn ouders nog levend te vinden nihil is. Volgens haar kunnen ze beter naar "Pacific Playland" gaan, een attractiepark in Los Angeles dat volgens verhalen nog vrij zou zijn van zombies. Op weg naar het park komt de groep door Hollywood, waar Tallahassee besluit om een tussenstop te maken in het landhuis van Bill Murray. Daar ontmoeten Tallahassee en Wichita Murray zelf, die zich heeft vermomd als zombie om onopgemerkt te blijven. Columbus weet dit echter niet, en schiet Murray dood omdat hij denkt dat hij een echte zombie is.

Nadat de groep Murray haastig heeft begraven ontdekt Columbus dat Tallahassee zijn zoon heeft verloren aan de zombies. Hierdoor krijgt hij meer respect voor hem. Wichita krijgt ondertussen gevoelens voor Columbus. Ze wil zich echter niet aan hem binden en vertrekt daarom met Little Rock. Tallahassee en Columbus volgen het duo in Murray’s voertuig.

Wichita en Little Rock arriveren in Pacific Playland. Het park is inderdaad nog zombievrij, maar zodra de zussen de attracties activeren trekken ze onbedoeld toch de aandacht van zombies. De zombies drijven de zussen in het nauw in een vrije val. Tallahassee en Columbus arriveren net op tijd om de twee te ontzetten. Via een list lokt Tallahassee de zombies naar een spelruimte, alwaar hij ze vernietigt. Columbus en Wichita biechten hun liefde voor elkaar op. Samen verlaten de vier Pacific Playland, op zoek naar een nieuw thuis."

Geen opmerkingen: