woensdag 9 mei 2012

Fryslan boppe

De buienjacht van vandaag bracht ons tot in het diepe zuiden van Texas. Het werd een rit van ruim 600 kilometer door grotendeels stratiforme regen. Grijze luchten en weinig spanning dus. Er waren wel actieve buien, maar daar hebben we alleen de achterkant van gezien en daarna waren ze alleen boven Mexico nog actief. We zitten trouwens op steenworp afstand van Mexico, we hebben veel border patrol gezien. Verder wemelt het hier van de palmbomen en is het heerlijk warm. We zijn namelijk beland in Harlingen! Nee, niet in Friesland, iets zuidelijker. Geen geslaagde chase dus, ook al heeft Ewoud een hagelsteen gezien. Hier nog wat foto's vanaf de tablet, de echte foto's volgen later.
In de avond hebben we nog heerlijke steak en fajitas veroberd met een bijzondere Corona/Margaritha combinatie. Smaakte muy bueno! De komende dagen blijven we waarschijnlijk in deze contreien, misschien zelfs nog even de deining in de Golf van Mexico controleren!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk om zo te volgen mannen, mis jullie natuurljk wel...hier plenzen we nu tijdelijk weg..
Donderdag hier Theta-w 16 met een forse windschering, 50 kts op 850 en tophoogtes tot 12 km? Eens kijken of wij wat mee kunnen komen met jullie.
Groet, David.

Mark zei

Ik mag aannemen dat de wagen, ondaks Ewoud z'n hagelsteen, er nog beter uitziet dan vorig jaar? Succes gents!