woensdag 12 november 2014

Explosieve avond

Eerder vandaag knapte het weer voldoende op voor een rondje op de fiets en dat is vandaag onderstaande route geworden.

Na een vroeg diner zijn Myra en ik vervolgens naar Amsterdam gereden om daar bij de ArenA (nog veel optimistische oranje fans) de film Nightcrawler te kijken.
Een beklemmende film met een fascinerende rol van Jake Gyllenhaal. De recensie op filmtotaal kan ik onderschrijven, een aanrader!
Maar daarmee was het spektakel nog niet gedaan vandaag, want even na 22 uur vanavond ontplofte er iets in ons huis! Na de nodige consternatie bleek het uiteindelijk de brievenbus in de voordeur te zijn, opgeblazen met vuurwerk waarvan nog minieme rode en kartonnen snippertjes resten. Aangezien de haldeur openstond, belande een aanzienlijk deel van de brievenbus en de bijbehorende antitochtbeharing aan de andere kant van de woonkamer. Dat gegeven alleen geeft al aan welke krachten er gespeeld hebben! Gelukkig waren en geen mensen en dieren in de baan van deze explosie, maar de schrik zat er lekker in.
De daders waren vanzelfsprekend gevlogen, maar desondanks hebben we toch maar de politie ingelicht. Hopelijk blijft het hier bij...

Geen opmerkingen: