zondag 30 mei 2010

Men and sports

Vanmiddag zijn we eerst zelf twee uren actief geweest met 5 rondes bowling. Hierin bleek Ewoud toch wel uit te blinken met zijn curve throws.




Na een snelle hap zijn we vervolgens naar het oude stadion van de Dillas gegaan. We waren er lekker op tijd, een uur voor de wedstrijd.
Na een hoop ceremoniële poespas met ook nog eerbetoon aan Irak en Afghanistan veteranen, kon dan eindelijk het spelletje beginnen. Het niveau was vast niet zo denderend als in de Major League, maar het was zeker leuk om meegemaakt te hebben. Er zijn maar liefst 6 houten bats aan gruzelementen geslagen!
Uiteindelijk hebben de Dillas in de eerste helft van de 9de inning met 11-8 gewonnen.
Leuk detail: we werden tijdens de wedstrijd nog welkom geheten door de algemeen manager van de club toen hij vernam dat wij uit NL kwamen en hij had voor ons allen een honkbal van de club. Van onze buren hoorden we dat hij vroeger zelf Major League gespeeld had bij de San Diego Padres, dus vroegen we of hij onze honkballen wilde signeren en zo geschiede.
Zo zag de sterspeler (Mark Lee) er op het hoogtepunt van zijn carrière in 1978 uit:

Hieronder een aantal foto's van de 5 uur durende belevenis:









Morgen reizen we af naar Dallas, waar maandagmiddag ons vliegtuig terug naar Nederland vertrekt. Hopelijk geen aswolkellende dit keer!
Onderweg bestaat er een kansje dat we onweersbuien tegenkomen, mocht dat zo zijn dan willen we er nog wel een chase aan wagen. Anders zit de chasevakantie er echt op en is dit mogelijk het laatste bericht vanuit de VS. Bedankt voor jullie aandacht en reacties!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

He Bernie & Co!

Ben ook weer in het land, dus heb ff de tijd genomen om bij te lezen. Gave plaatjes!! Ziet er spectaculair uit zeg.
Goeie vlucht huiswaarts, ik moet nog wat bolletjes afronden...

Grtz Rob

Anoniem zei

Geweldig, daar kun je tenminste echt honkbal kijken. Toch nog iets leuks gedaan. Leuk jongens.

Anoniem zei

He Bernie,

Dit is even een test om te kijken of ik een reactie kan plaatsen. Bij de WK blog gaat dat niet. Weet jij waar de instelling hier van zit?

Bart

Anoniem zei

Ik heb het al gevonden, nu kan iedereen tenminste reageren!

Bart